loading...

چند و چون

مجله خانواده و سرگرمی

بازدید : 807
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 20:12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چند و چون

آماده سازی : 30 دقیقه

مدت انتظار : 15 دقیقه

مجموعاً : 45 دقیقه

مواد اولیه برای: 4 نفر

گل کلم 1عدد (کوچک)

تن ماهی 2قاشق سوپخوری

زیتون سبز 10عدد

خیار شور 3عدد

نخود فرنگی 2قاشق سوپخوری

فلفل دلمه ای نصف 1عدد

سرکه 1قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

جهت تهیه سالاد گل کلمابتدا در قابلمه‌‌‌ای مقداری آب و نمک را به جوش بیاورید. گل کلم شسته و آن را خرد کنید و اجازه دهید یک ربع داخل آب در حال جوش بجوشند .
گل کلم‌ها را پس از این مدت زمان با آب سرد خوب آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی اش برود.نخود فرنگی را با مقداری آب و نمک بپزید.
تن ماهی را داخل توری بریزید و با پشت قاشق روغن اضافی آن را بگیرید.فلفل دلمه‌‌‌ای را خلالی خرد کنید، هسته‌های زیتون‌ها را بگیرید، خیارشوررا حلقه‌‌‌ای خرد کنید.
فلفل دلمه‌‌‌ای خرد شده ، زیتون‌ها ، خیارشور ، گل کلم پخته ، نخود فرنگی پخته و تن ماهی را باهم مخلوط کنید، سالاد را در ظرف بریزید و مخلوط سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید و مصرف کنید.

نکات:

1) در صورت تمایل به جای سرکه سیباز آبلیمو استفاده کنید .
2)
میتوانید مقداری پنیر فتا هم روی سالاد رنده کنید .
3)
در صورت تمایل از مقداری ذرت پخته شده هم در سالاد استفاده کنید

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 3
  • بازدید کننده دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 16
  • بازدید ماه : 55
  • بازدید سال : 215
  • بازدید کلی : 5947
  • کدهای اختصاصی