آماده سازی : 30 دقیقه
مدت انتظار : 15 دقیقه
مجموعاً : 45 دقیقه
مواد اولیه برای: 4 نفر
گل کلم 1عدد (کوچک)
تن ماهی 2قاشق سوپخوری
زیتون سبز 10عدد
خیار شور 3عدد
نخود فرنگی 2قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای نصف 1عدد
سرکه 1قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
جهت تهیه
سالاد گل کلمابتدا در قابلمهای مقداری آب و نمک را به جوش بیاورید. گل کلم شسته و آن را خرد کنید و اجازه دهید یک ربع داخل آب در حال جوش بجوشند
.
گل کلمها را پس از این مدت زمان با آب سرد خوب آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی اش برود.نخود فرنگی را با مقداری آب و نمک بپزید.
تن ماهی را داخل توری بریزید و با پشت قاشق روغن اضافی آن را بگیرید.فلفل دلمهای را خلالی خرد کنید، هستههای زیتونها را بگیرید،
خیارشوررا حلقهای خرد کنید.
فلفل دلمهای خرد شده ، زیتونها ، خیارشور ، گل کلم پخته ، نخود فرنگی پخته و تن ماهی را باهم مخلوط کنید، سالاد را در ظرف بریزید و مخلوط سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید و مصرف کنید.
نکات:
1)
در صورت تمایل به جای
سرکه سیباز آبلیمو استفاده کنید
.
2)
میتوانید مقداری پنیر فتا هم روی سالاد رنده کنید
.
3)
در صورت تمایل از مقداری ذرت پخته شده هم در سالاد استفاده کنید